Projecten

Sinds de begin tijd van internet ben ik actief geweest met online bdsm gerelateerde websites en projecten. Hier tref je een overzicht aan van deze projecten.

BdsmMinnend
Deze online community bestaat al sinds 2002 en bied ruimte aan gelijkgestemden om met elkaar te praten over bdsm. Aanmelden is gratis en kan anoniem.

Vintage Fetish Art
Een zeer uitgebreide verzameling vintage bdsm kunst. Wat de site bijzonder maakt is dat er ook informatie te vinden is over de kunstenaar, de site is online sinds 2007, de verzameling kunst werd al gestart in 2004.

Secrets Bdsm Art
Deze site is eigenlijk ontstaan vanuit een persoonlijke website (2000) waar ik mijn gedachten en gevoelens over bdsm deelde, het kunst gedeelte groeide dermate snel dat ik besloot om de site op te splitsen in een internationale bdsm kunst site en een aparte site voor mijn persoonlijke schrijfsels.

Spanking Art
In mijn zoektocht naar vintage bdsm kunst groeide mijn voorliefde voor spanking kunst en besloot ik daar een apart blog voor te bouwen. De eerste versie hiervan werd al in 2003 gestart  (verwijderd door de host die geen adult content meer wilde hosten).

Bondage Art
Na jaren te hebben getwijfeld ben ik toch een nieuw project gestart gericht op moderne en vintage bondage kunst.

Biederer Studio
Dit project ligt me erg aan het hart, het is volledig geweid aan de nalatenschap van twee Joodse fotografen die met hun fotografie al rond 1920 de liefde voor bdsm wisten vast te leggen. 

Yva Richard Studio
Deze website ligt in dezelfde lijn als Biederer Studio. De site toont de werken van fotograaf Yva Richard en zijn vrouw en muse Nativa Richard.

Vintage Musing
Niet geheel ondenkbaar dat behalve bdsm kunst ook fotografie omtrent dit onderwerp mijn interesse heeft, deze site is ooit ontstaan op een zijspoortje en al ben ik er niet heel actief mee ik vind het zonde de site te laten verdwijnen.

Terug naar boven