Tarieven & Beschikbaarheid

Tarief

 â‚¬ 45 per uur (dit is inclusief huiswerk opdrachten)
*** Prijzen zijn inclusief btw

Betalen kan zowel vooruit als achteraf, een tweede gesprek vind uitsluitend plaats wanneer het eerste gesprek betaald is. Zorg voor een werkend email adres en controleer je spam map wanneer je een gesprek aangevraagd hebt.

Vergoeding Zorgverzekering

Wanneer je een aanvullende verzekering hebt dan kun je de kosten van deze coaching uit je aanvullende verzekering betalen. Er is geen verwijzing nodig van een huisarts (voor zowel vergoeding als gesprek met mij)

Beschikbaarheid

Afspraken kunnen gepland worden op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag zowel overdag als in de avond (tussen 20.00u en 22.00u). Het gaat hier om online coaching, telefonisch is desgewenst ook een optie. Er zijn geen wachtlijsten, doorgaans kun je binnen een aantal dagen of week terecht.

Mogelijkheden voor gesprek

  • Online (zonder camera) via een chatprogramma’s. Ik gebruik bij voorkeur Signal, ook Skype is mogelijk, de chatfunctie van FetLife is eveneens in te zetten. Heb je een voorkeur voor een programma dat er niet bij staat dan kun je dit altijd aangeven.
  • Telefonisch

Liever Face to Face?
Natuurlijk begrijp ik dat er mensen zijn die de voorkeur geven aan een persoonlijk gesprek echter vanwege gebrek aan (betaalbare) praktijkruimte bied ik de mogelijkheid van thuis consult wanneer je in een straal van 25 km rond Valkenswaard woont. Ik breng dan alleen reiskosten in rekening (niet de reistijd). Een andere optie is dat we ergens in Valkenswaard afspreken, er zijn voldoende plaatsen waar in alle rust een kop koffie met goed gesprek genuttigd kan worden 🙂

Heb je vragen over de opties, tarieven of mijn werkwijze, of wil je graag een afspraak inplannen?
Neem dan geheel vrijblijvend contact met me op, ik beantwoord graag jouw vragen om jou zo te helpen te bepalen of ik iets voor jou betekenen kan.

Karen Smits

Reacties zijn gesloten.