Acceptatie Bdsm Gevoelens

Bdsm is het zoeken en vinden van jóuw persoonlijke beleving

Er bestaan geen regels voor hoe je bdsm zou moeten beleven, behalve dan dat het gaat om jouw eigen gevoel, het is de invulling die je er zelf aan wilt geven en aan geeft. Geen mens kan je vertellen hoe jij Bdsm beleven moet, hoe jij het uitvoeren moet of hoe jij het leren moet want jij bent een individu met jouw eigen voorkeuren en grenzen, ook binnen bdsm.

Het is een persoonlijk ontdekkingstocht die zich op meerdere fronten tegelijkertijd afspeelt.
De ontdekking en verkenning van jouw eigen persoontje. Je innerlijk, je fantasieën, je verlangens, behoeftes, angsten, onzekerheden, trauma’s en grenzen. Je fysieke beleving, de erogene zones, de verschillende staten en fasen van opwinding en ontlading.

Het is het ontdekken van de koppelingen tussen je emotionele, je fysieke en wellicht je sprirituele beleving. Maar het is ook het ontdekken en leren kennen van de wisselwerking tussen jouw persoonlijke beleving en dat van een ander.
Een schijnbaar onzichtbare dans, die wordt gevoed door het innerlijk en de fysieke belevingen van jou zelf aan de ene kant, en het innerlijk en fysieke beleving van je partner aan de andere kant.
Deze vormen een nieuw front, hiermee ga je een nieuwe fase in. En zul je nieuwe fases blijven tegenkomen.

Introductie cursus

Deze cursus helpt je inzicht te krijgen in jouw bdsm verlangens met een gezond gevoel voor eigenwaarde en balans in je gevoelsleven.

Je kunt de cursus zonder begeleiding van een coach volgen, je kunt er ook voor kiezen jouw huiswerk opdrachten te bespreken met een kink aware professional. Je ontvangt dan een inhoudelijke reactie op de door jou uitgewerkte huiswerkopdrachten (die je via email dient in te sturen), ook is er ruimte om de vragen te stellen die jij hebt naar aanleiding van de cursus en de inzichten die het jou heeft gegeven.
De kosten hiervoor bedragen 120 euro (*incl btw).
Dat lijkt wellicht veel, realiseer je echter dat per uitgewerkte huiswerkopdracht ik als coach een half uur tot een uur bezig ben met lezen en inhoudelijk antwoorden.
Je kunt er ook voor kiezen om een online gesprek met mij te hebben waarin ruimte is om jouw vragen te stellen, deze kosten 45 euro per uur (incl btw)
Neem contact op via het contact formulier op mijn website

Je kunt de cursus downloaden als Pdf via de download button.

352 Downloads
Terug naar boven
%d bloggers liken dit: