Accepteren van je partner

De beste verandering voor een relatie is je partner laten zijn wie hij of zij is, zonder je partner te beoordelen of te willen veranderen.

Wanneer je worstelt met een verschil in verlangen is bovenstaand toepassen een enorme uitdaging. Of je nu de partner bent met verlangens waar de ander niet in mee kan of wil of je bent de partner die niets herkent in de verlangens van de ander. Voor beiden is het belangrijk de ander te aanvaarden en de wens de ander te willen veranderen los te laten. Realiseer je dat dit een doodlopende straat is, door van de ander te verwachten dat deze verandert ben je aan het verliezen.
Beter is het je te richten op de dingen die jullie bindt, de wederzijdse verlangens verder uit te diepen en daarnaast te praten over hoe samen een weg te vinden in het verschil in verlangen.

Al vele stellen en individuele cliënten heb ik hierbij mogen helpen. Waarbij de acceptatie van beide partners centraal staat en ik samen met jou/jullie ga kijken naar hoe een weg te vinden en jullie relatie balans te versterken.
Een verschil in verlangen hoeft niet het einde van de relatie te betekenen.

Herken je hier iets in, worstel je met seksuele behoeften die door jouw partner niet worden gedeeld, of weten jullie samen niet hoe verder te gaan met dit verschil? Neem vooral contact met mij op.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: