Bdsm in Balans

Jezelf respecteren betekent dat je probeert balans te vinden in wat je voelt.

Gezonde beleving van Bdsm

Een gezonde beleving van bdsm is gebaseerd op aspecten die zo normaal zijn dat ze wellicht gemakkelijk vergeten worden. Zaken als respect voor jezelf, respect voor je eigen grenzen, respect voor de ander, respect voor de ander zijn/haar grenzen, respect voor verschil in beleving.

Het mag duidelijk zijn, het woord respect is hier de sleutel.
Een gezonde beleving van bdsm, maar ook een gezonde bdsm relatie, kán niet zonder deze basis van respect (naast nog een aantal essentiële zaken).
Het ontbreken van respect, op welk onderdeel dit ook van toepassing is, heeft als gevolg dat een beleving van bdsm, of een bdsm relatie, aan het wankelen wordt gebracht. Wat kan leiden tot mentale, fysieke of emotionele schade.

Omdat respect als basis soms te gemakkelijk weggeschoven wordt wil ik er in deze cursus juist heel bewust bij stil staan en iedere vorm van respect benoemen, zo ook de de nadelige gevolgen van het ontbreken ervan onder de aandacht brengen.

Introductie Cursus

Deze cursus reikt je tips en adviezen aan waarmee je zorgt voor een bdsm beleving die in balans is, met respect voor jou als mens, jouw individuele grenzen en de grenzen van anderen.

Je kunt de cursus zonder begeleiding van een coach volgen, je kunt er ook voor kiezen jouw huiswerk opdrachten te bespreken met een kink aware professional. Je ontvangt dan een inhoudelijke reactie op de door jou uitgewerkte huiswerkopdrachten (die je via email dient in te sturen), ook is er ruimte om de vragen te stellen die jij hebt naar aanleiding van de cursus en de inzichten die het jou heeft gegeven.
De kosten hiervoor bedragen 120 euro (*incl btw).
Dat lijkt wellicht veel, realiseer je echter dat per uitgewerkte huiswerkopdracht ik als coach een half uur tot een uur bezig ben met lezen en inhoudelijk antwoorden.
Je kunt er ook voor kiezen om een online gesprek met mij te hebben waarin ruimte is om jouw vragen te stellen, deze kosten 45 euro per uur (incl btw)
Neem contact op via het contact formulier op mijn website


Je kunt de cursus downloaden als Pdf via de download button.

392 Downloads
Terug naar boven
%d bloggers liken dit: