Cursus Verschil in Verlangen

Soms weten partners niet goed hoe aan hun partner uit te leggen waar hun gemis ligt, angst voor onbegrip speelt daar vaak in mee.

Wanneer jij of je partner worstelen met een verschil in verlangen dan kan dit aanleiding zijn voor veel onrust, misschien zelfs wel discussies, onmacht en onvermogen hier samen een weg in te vinden.
Bedenk dat jullie niet de enige zijn bij wie in de relatie een verschil in verlangen zichtbaar wordt, realiseer je dat het benoemen, er samen over proberen te praten een eerste stap is. Soms weten partners niet goed hoe aan hun partner uit te leggen waar hun gemis ligt, angst voor onbegrip speelt daar vaak in mee. Zeker wanneer het gaat over verlangens om gedomineerd te worden, te domineren, een verlangen naar pijn, een verlangen om bepaalde kleding te dragen, een verlangen om in een bepaalde rol te stappen, etc. Er wordt gedacht dat de partner deze verlangens nimmer zal begrijpen, soms is er de onrust dat een partner de relatie zal verbreken zodra deze op de hoogte is van de verlangens.
Het gevolg is een tweeledige eenzaamheid binnen een relatie, beide partners missen een (echte) connectie met elkaar. Wat er wordt gedeeld zijn de overeenkomsten in beide levens: de zorg voor elkaar, voor het gezin, de sociale wereld waarin men als stel leeft. Soms maken partners de keuze om voor hun (door de andere partner niet begrepen of niet erkende) verlangens een invulling te zoeken buiten de relatie. Lang niet altijd wordt dit met de partner gedeeld, wat kan leiden tot een grotere afstand en vervreemding van elkaar.

Deze cursus helpt jou/jullie te komen tot meer begrip voor je partner en diens verlangens, je leert te communiceren met respect voor elkaar en de cursus kan bijdragen om tot acceptatie van het verschil in verlangen te komen met meer balans tussen jullie als partners.

Introductie Cursus

Deze cursus helpt je (beter) te leren omgaan met verschil in verlangen binnen je relatie. Of je nu de partner bent mét een niet gezien of beantwoord verlangen of je bent de partner van iemand met een verlangen waarin je niet mee kunt of wilt gaan, deze cursus is dusdanig opgesteld dat beide partners er hun voordeel mee kunnen doen.

Je kunt de cursus zonder begeleiding van een coach volgen, je kunt er ook voor kiezen jouw huiswerk opdrachten te bespreken met een kink aware professional. Je ontvangt dan een inhoudelijke reactie op de door jou uitgewerkte huiswerkopdrachten (die je via email dient in te sturen), ook is er ruimte om de vragen te stellen die jij hebt naar aanleiding van de cursus en de inzichten die het jou heeft gegeven.
De kosten hiervoor bedragen 120 euro (*incl btw).
Dat lijkt wellicht veel, realiseer je echter dat per uitgewerkte huiswerkopdracht ik als coach een half uur tot een uur bezig ben met lezen en inhoudelijk antwoorden.
Je kunt er ook voor kiezen om een online gesprek met mij te hebben waarin ruimte is om jouw vragen te stellen, deze kosten 45 euro per uur (incl btw)
Neem contact op via het contact formulier op mijn website

329 Downloads
Terug naar boven
%d bloggers liken dit: