Kracht van denken

Ons denkgoed is een pracht mechanisme. Positieve denk kracht kan ons door moeilijke periodes helpen. Het omgekeerde kan ook voorkomen, dat negatieve denk patronen invloed hebben op ons als mens, en op het leven dat we leiden.
Je hebt de kracht dit te veranderen, je kunt leren anders te denken, dit heeft een positieve uitwerking op hoe je je gedraagt, dit leidt weer tot andere wisselwerkingen met de mensen om je heen.
Het lijkt misschien moeilijk om deze verandering tot stand te brengen, durf te vertrouwen op jouw eigen kracht. We kunnen vaak zoveel meer dan we denken, en het mooie is…het is vaak niet zo moeilijk als we denken.

Wil je graag aan de slag met leren anders te denken? Wil je jezelf losmaken uit de greep van negatieve denkpatronen? Neem vooral contact met me op voor een E Consult. Via online chat kunnen we op een tijd die jou goed uitkomt (mits deze past binnen mijn agenda) direct aan de slag.

 

Karen

Het coachen en begeleiden van mensen in diverse aspecten van hun leven loopt als rode draad door het mijne. Ik ben een gecertificeerd coach met meer dan 25 jaar ervaring in coachen, inspireren en stimuleren van mensen in diverse fases en aspecten van hun leven.

Comments are closed.