E Coaching

In tegenstelling tot wat wel eens wordt gedacht doet E coaching (online coaching) niet onder voor face to face gesprekken.
Het grote voordeel is natuurlijk dat je, om elkaar te spreken, afstand niet relevant is. Een ander voordeel is dat de marge om een afspraak in te plannen ruimer is, dat maakt het mogelijk om ook in de avonduren beschikbaar te zijn voor online gesprekken. Ik heb jarenlange ervaring met het bieden van online coaching en begeleiding, voor meer informatie over online coachen adviseer ik je om dit artikel over email coaching te lezen, of dit artikel dat door nu.nl gepubliceerd werd naar aanleiding van een langlopend onderzoek van de Universiteit Tilburg.

Omdat afstand geen rol speelt maakt E Coaching het mogelijk dat je altijd gebruik kunt maken van een gesprek met mij wanneer je met vragen zit. Meestal zijn Chat gesprekken op korte tijd in te plannen, soms zelfs op het moment dat je contact met mij opneemt.

Liever Face to Face?

Natuurlijk begrijp ik dat er mensen zijn die de voorkeur geven aan een persoonlijk gesprek, omdat dit wat meer organisatie vereist en ik niet over een eigen praktijkruimte beschik bied ik dit niet als standaard optie aan. Het is echter wel mogelijk om een face to face gesprek in te plannen. Afhankelijk van de planning van mijn gezin is het mogelijk bij mij in Valkenswaard af te spreken, woon je in de regio dan kan ik bij jou thuis langskomen, een alternatief is om op een andere locatie af te spreken. Ik heb goede ervaringen met bijvoorbeeld ‘t Oude Wandelpark in Valkenswaard.

Wanneer je twijfelt of ik wel iets voor je kan betekenen kun je altijd contact met me opnemen.

Karen Smits

 

Comments are closed.