Gratis Cursussen

Door de jaren heen heb ik een aantal gratis cursussen ontwikkeld, deze zijn ontwikkeld vanuit de vele gesprekken die ik met cliënten heb mogen voeren over de betreffende thema’s. De cursussen omvatten de meest voorkomende struikelblokken en vragen en reiken inzicht aan in de vorm van krachtige en duidelijke teksten.

Deze cursussen zijn te downloaden als Pdf, ze bevatten een aantal huiswerk opdrachten die bedoelt zijn om jouw inzicht en vaardigheden te versterken. Je kunt de cursus volgen zonder begeleiding van mij als coach, je kunt er ook voor kiezen om de cursus te volgen mét begeleiding van mij (daar zijn wel kosten aan verbonden deze worden vermeld in de cursus).

Heb je vragen over deze cursussen, of heb je vragen over deze thema’s? Neem vrijblijvend contact met me op.

Overzicht Gratis Bdsm en Relatie Cursussen

Verschil in Verlangen

Deze cursus helpt je (beter) te leren omgaan met verschil in verlangen binnen je relatie. Of je nu de partner bent mét een niet gezien of beantwoord verlangen of je bent de partner van iemand met een verlangen waarin je niet mee kunt of wilt gaan, deze cursus is dusdanig opgesteld dat beide partners er hun voordeel mee kunnen doen.

303 Downloads

Acceptatie Bdsm Gevoelens

Deze cursus helpt je inzicht te krijgen in jouw bdsm verlangens met een gezond gevoel voor eigenwaarde en balans in je gevoelsleven.

329 Downloads

Bdsm in Balans

Deze cursus reikt je tips en adviezen aan waarmee je zorgt voor een bdsm beleving die in balans is, met respect voor jou als mens, jouw individuele grenzen en de grenzen van anderen.

325 Downloads

Reacties zijn gesloten.