Het mooie in je

Dit is een beetje mijn levensmotto, als mens (maar ook als coach) zoek ik graag naar het mooie dat ieder mens definieert. Soms ligt dit verscholen onder vele lagen van sociaal maatschappelijk en vooral aangeleerd gedrag. De maatschappij heeft de neiging ons te vertellen dat we onze identiteit ontlenen aan wat we hebben bereikt en aan de doelen die we ons zelf voor de toekomst gesteld hebben.

Natuurlijk is er niets mis met jezelf doelen stellen, en het is mooi wanneer je terug kunt kijken op wat je hebt bereikt maar het gaat om wie je in je kern bent. Wellicht heb je het gevoel dat je weinig bereikt hebt omdat je kampt met de bagage uit je verleden, dan is het goed om te kijken naar het mooie in jezelf. De positieve insteek waarmee je je telkens weer inzet om een weg te vinden, de kleine dingen die je voor een ander doet. Jij weet als geen ander wat er in jou leeft, en dát is wat jou definieert tot de mooie mens die je bent.

Karen

Het coachen en begeleiden van mensen in diverse aspecten van hun leven loopt als rode draad door het mijne. Ik ben een gecertificeerd coach met meer dan 25 jaar ervaring in coachen, inspireren en stimuleren van mensen in diverse fases en aspecten van hun leven.

Comments are closed.