Leef in het hier en nu

Wanneer we stilstaan bij het verleden en dromen van de toekomst dan vergeten we het moment waar we nú zijn. Natuurlijk betekent dit niet dat je jouw verleden negeren moet, evenmin betekent het dat je niet meer mag dromen van de toekomst. Sta jezelf toe om in het hier en nu te leven, wees je bewust van waar je nu staat (in het leven). Zelfs wanneer dat in jouw ogen niet het meest mooie moment van je leven is, gun jezelf de bewuste waarneming. Sta jezelf toe de emoties te ervaren die in jou sluimeren.

Wanneer je stilstaat bij het verleden en droomt van de toekomst dan bestaat er een risico dat je voorbij gaat aan dat wat je nu voelt, deze emoties kun je ongemerkt met je meedragen en op een later moment in je leven kunnen zij tot explosie komen.

Karen

Het coachen en begeleiden van mensen in diverse aspecten van hun leven loopt als rode draad door het mijne. Ik ben een gecertificeerd coach met meer dan 25 jaar ervaring in coachen, inspireren en stimuleren van mensen in diverse fases en aspecten van hun leven.

Comments are closed.