Je D’s in Balans

Een wisselwerking tussen dominant en onderdanige functioneert slecht zonder wederzijds respect

Wanneer er niet, of niet voldoende, respect cq begrip wordt getoond voor jouw gevoelens dan mis je feitelijk al een stuk vertrouwen en positief gevoel dat nodig is om die veiligheid op te bouwen. Hoe verantwoord zou je het dan vinden om iemand te laten ‘spelen’ met jouw emoties? Want bdsm is emotie! In bdsm uit je emoties, deel je emoties, sta je de ander toe om jouw emoties aan te wakkeren, erop in te spelen.

Een wisselwerking tussen dominant de onderdanige functioneert slecht zonder wederzijds respect, juist als onderdanige kan het ingewikkeld zijn binnen deze bijzondere dynamiek te herkennen wanneer dominantie een masker is van de ander. Soms zelfs wordt gebruikt om vrij te kunnen spelen met het risico op mentale, fysieke en/of emotionele beschadiging.

Ben jij beginnend in bdsm als onderdanige, of misschien al meer ervaren maar heb je twijfels over de dynamiek van jouw D’s of omgang met jou voor jouw Dominant, kortom heb je vragen neem dan vooral contact met me op. Als ervaren kink aware professional met meer dan 20 jaar ervaring in de bijzondere dynamiek van bdsm kan ik je helpen jouw inzichten te verbreden zodat je op een gezonde en verantwoorde manier bdsm beleven kunt.

Op de website BdsmMinnend vind je enorm veel informatie die ik door de jaren heen beschikbaar heb gesteld.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: