Ontdek ware plaatsen

Wanneer je leven inricht aan de hand van doelstellingen die je wil behalen dan ontstaat er een map met wegen die leiden naar de door jou bedachte eind bestemming. Door doelgericht de gemarkeerde wegen te volgen wordt de gedachte bevestigd dat dit leidt naar een gelukkig leven, vaak echter is de reis zelf minstens zo boeiend als wat we aantreffen wanneer we op onze bestemming arriveren. Misschien passeren we plaatsen die niet op de kaart staan, en wel de moeite van het bezoeken waard kunnen zijn.

Een metafoor die je door mag trekken naar jouw eigen leven. Heb jij ruimte om de plaatsen aan te doen die je onderweg passeert? Of ben je vastberaden en doelgericht bezig je richting de jou gekozen bestemming te reizen? Werk je alle plannen die je gemaakt af om daar te komen, is er ruimte voor tussentijdse wijzigingen van jouw reisplan?

Karen

Het coachen en begeleiden van mensen in diverse aspecten van hun leven loopt als rode draad door het mijne. Ik ben een gecertificeerd coach met meer dan 25 jaar ervaring in coachen, inspireren en stimuleren van mensen in diverse fases en aspecten van hun leven.

Comments are closed.