Over de Coach

Het coachen en begeleiden van mensen in diverse aspecten van hun leven loopt als rode draad door het mijne. Ooit (1990) begon ik als intercedente om werkzoekenden te begeleiden in hun zoektocht naar passend werk, daarna werd ik rij instructrice met een specialisatie in het begeleiden van mensen met rij-angst en examenvrees. Helaas moest ik vanwege een fysieke aandoening met dit werk stoppen. Enkele omzwervingen hebben me bijzondere werkervaring opgeleverd. Zo werkte ik als office manager bij een bedrijf in Risk Management en als activeitenbegeleidster op een kinderdagverblijf waar ik kortdurende thema groepen organiseerde om de weerbaarheid van kinderen die naar de kleuterschool zouden gaan te versterken. In deze periode heb ik moeten leren omgaan met mijn beperking (bekken instabiliteit) en was mijn grootste uitdaging om werk te vinden waarbij ik niet voortdurend over mijn fysieke grenzen ging. Omdat ik me noodgedwongen moest richten op thuiswerk ging ik weer terug in de richting van mijn eerste opleiding en werd zelfstandig arbeidsconsulent waarbij de focus lag op het bieden van informatie en begeleiding voor mensen die als zzp-er wilden starten of vanuit huis wilden gaan werken.

Sinds 2002 werk ik als vrijwillig coach bij een klein en besloten online platform gericht op seksualiteit en intimiteit en dit heeft ertoe geleid dat ik in 2005 besloot om mijn ervaringen als coach aan te vullen met een gerichte opleiding (Life Coach)waarna ik als zelfstandig coach seksueel bewustzijn aan de slag ben gegaan. In 2016 ben ik hiermee gestopt, de reden hiervoor ligt in een combinatie van verkeerde verwachtingen bij potentiële cliënten, er werd verwacht dat ik kosteloos de hulpvraag in behandeling zou nemen, dit alles werkte demotiverend en liet mij twijfelen aan de ingeslagen weg. Echter zoals ze zeggen..het bloed kruipt waar het niet gaan kan, ik miste het coachen en wilde dit ontzettend graag weer oppakken.
Dit vooral gekoppeld aan mijn brede ervaring als kink aware professional, waarin ik zowel een aantal gratis cursussen beschikbaar heb gesteld en een nieuw concept heb ontwikkeld: Coaching on Demand.

Meer over de diverse onderwerpen waarin ik als coach begeleiding bied kun je hier vinden. Je kunt zonder intake en zonder wachttijd contact met mij als coach hebben, bekijk tarieven & opties.

Ik woon in het mooie Noord Brabant, samen met mijn man en kinderen. Eén van mijn grotere passies is fotografie, daarnaast heb ik een grote voorliefde voor schrijven, met name poëzie. Je kunt meer van mijn kunst en poëzie vinden op www.karennadine.com en www.karennadine.nl
Ook werk ik aan diverse bdsm gerelateerde kunst projecten, een overzicht zie je hier.

 

Comments are closed.