Over de Coach

Het coachen en begeleiden van mensen in diverse aspecten van hun leven loopt als rode draad door het mijne. Ooit (1990) begon ik als intercedente om werkzoekenden te begeleiden in hun zoektocht naar passend werk, daarna werd ik rij instructrice met een specialisatie in het begeleiden van mensen met rij-angst en examenvrees. Helaas moest ik vanwege een fysieke aandoening met dit werk stoppen. Enkele omzwervingen hebben me bijzondere werkervaring opgeleverd. Zo werkte ik als office manager en als  activeiten begeleidster op een kinderdagverblijf waar ik kortdurende thema groepen organiseerde om de weerbaarheid van kinderen die naar de kleuterschool zouden gaan te versterken. Ook heb ik in die periode (moeten) leren omgaan met mijn beperking (bekken instabiliteit) en was mijn grootste uitdaging om werk te vinden waarbij ik niet voortdurend over mijn fysieke grenzen ging. Omdat ik me noodgedwongen moest richten op thuiswerk ging ik weer terug in de richting van mijn eerste opleiding en werd zelfstandig arbeidsconsulent waarbij de focus lag op het bieden van informatie en begeleiding voor mensen die als zzp-er wilden starten of vanuit huis wilden gaan werken. Ook werk ik sinds 2002 als vrijwillig coach bij een klein en besloten online platform gericht op seksualiteit en intimiteit.

In 2005 besloot ik om een opleiding tot coach te doen en heb daarna gewerkt als coach seksueel bewustzijn, in 2016 ben ik hiermee gestopt. Echter zoals ze zeggen..het bloed kruipt waar het niet gaan kan, ik mis het coachen en ik wil ontzettend graag dit weer oppakken. Echter dit keer gericht op een breder veld, ik ben bekend met de vele thema’s en fases die we als volwassene mee maken in ons leven en ik zet mij graag in om anderen te begeleiden hun eigen weg hierin te vinden.

Meer over de diverse onderwerpen waarin ik als coach begeleiding bied kun je hier vinden. Je kunt zonder intake en zonder wachttijd contact met mij als coach hebben, tarieven voor online coaching zijn 35 euro per uur, bekijk ook de andere opties.

Ik woon in het mooie Noord Brabant, samen met mijn man en kinderen. Eén van mijn grotere passies is fotografie, ook heb ik een grote voorliefde voor schrijven, met name poëzie.

 

Comments are closed.