Betrokken Coach

Rond 2002 belandde ik, zonder dat dit een doel was, in het wereldje van online informeren en steun bieden op het gebied van acceptatie van bdsm gevoelens. Mijn persoonlijke teksten zorgden voor herkenning, mensen leken graag met mij te praten en ik was daarin in staat iets te bieden. Sinds die tijd zet ik mij als vrijwilliger in voor het platform BdsmMinnend, doel van deze site is om informatie over bdsm te bieden en gelijkgestemden in staat te stellen binnen een geborgen sfeer met elkaar te delen.

Na een studie tot coach te hebben gevolgd ben ik mij in 2006 gaan profileren als ‘bdsm coach’, in die tijd was de term Kink Aware Professional nog niet erg bekend. Ook was het uitzonderlijk dat een coach onder eigen naam bekend maakte dit werk te doen.
Voor mij voelde dit volkomen logisch, als mijn cliënten mij willen kunnen vertrouwen in iets dat zo gevoelig ligt als praten over bdsm dan zal ik toch als eerste moeten zorgen voor een stuk openheid. Vandaar mijn keuze om vanaf dat ik ben gestart met mijn werk als coach niet geheimzinnig te doen.
Ik ben graag duidelijk, dat klinkt ook door in mijn werk als coach. Ik benoem dingen zoals ze zijn, draai er niet omheen en ben daarmee in staat om gevoelige en soms complexe gevoelens bespreekbaar te maken. Dat ik niet (ver)oordelend ben lijkt wellicht logisch voor een coach, echter juist op gebieden binnen bdsm of bijvoorbeeld de bewuste keuze voor polyamorie óf monogamie is het meer dan belangrijk dat een cliënt voelt dat er niet geoordeeld wordt maar juist ruimte gegeven wordt om in gesprek te gaan, om de diepere lagen in het gesprek op te zoeken.

Mijn werkwijze richt zich op inzichten aanreiken, in de situatie waarin iemand zich bevind maar ook in eigen gedragingen en patronen. Ik kijk van buitenaf mee naar binnen en nodig mijn cliënten uit om vanuit buiten naar binnen te kijken. Dat leidt tot verhelderende inzichten, waarin ik tevens handvaten aan kan reiken waarmee iemand vooruit kan. Ik nodig iedereen uit om vooral de testimonials te lezen, hoe anderen hun contact met mij als coach hebben ervaren zegt misschien nog wel meer.

In de loop der tijd heb ik een enorm brede ervaring als kink aware professional mogen opbouwen, deze zet ik vanzelfsprekend in als coach, ook heb ik een aantal gratis cursussen beschikbaar gesteld.

Meer over de diverse onderwerpen waarin ik als coach begeleiding bied kun je hier vinden. Je kunt zonder intake en zonder wachttijd contact met mij als coach hebben, bekijk tarieven & opties.
Mocht je een FetLife account hebben dan kun je me daar ook vinden.

Ik woon in het mooie Noord Brabant, samen met mijn man en zoon. Eén van mijn grotere passies is fotografie, daarnaast heb ik een grote voorliefde voor schrijven, met name poëzie.
Ook werk ik aan diverse bdsm gerelateerde kunst projecten, een overzicht zie je hier.

Reacties zijn gesloten.