Past jouw netwerk?

Wanneer je op ontdekkingstocht gaat op seksueel gebied dan bestaat de kans dat je geen netwerk opbouwt of op durft te bouwen,

Sociale netwerken hebben we nodig, met het huidige online tijdperk lijkt het makkelijker te zijn geworden om netwerken op te bouwen die ons kunnen voorzien van steun wanneer we dit nodig hebben.

Wanneer je op ontdekkingstocht gaat op seksueel gebied dan bestaat de kans dat je geen netwerk opbouwt of op durft te bouwen, toch is juist dan het contact met gelijkgestemden belangrijk en van invloed op jouw persoonlijke ontwikkeling.
Door met anderen te praten help je jezelf om de indrukken die je opdoet te verwerken, misschien heb je minder mooie ervaringen opgedaan en juist dan kan het zinvol zijn om hier met anderen over te praten.
Zeker op het gebied van polyamorie, aangaan van seksdates,bezoeken van parenclub of het verkennen van specifiekere werelden als bijvoorbeeld die van bdsm draagt een netwerk van gelijkgestemden waar je je vrij kunt uiten bij aan veilig en verantwoord verkennen en beleven.

Weet je niet goed waar een netwerk te vinden dat bij jouw seksuele voorkeuren past? Stuur me gerust, en geheel vrijblijvend, een email. Wellicht kan ik je op weg helpen met wat nuttige tips en sites die je verder helpen.

Reacties zijn gesloten.