Seksueel Bewustwording

Wanneer je je niet prettig voelt in je seksuele beleving dan heeft dit invloed op je leven, op je persoonlijke ontwikkeling, of op een relatie. Het kan zelfs leiden tot gezondheidsklachten.

Je bewust worden van seksueel en emotionele behoeftes draagt bij aan het ontwikkelen van een gezond seksleven, en daarmee aan lekker in je vel zitten.

Je bewust worden van seksueel en emotionele behoeftes draagt bij aan het ontwikkelen van een gezond seksleven, en daarmee aan lekker in je vel zitten. Ondanks verhalen als Vijftig tinten grijs leven we nog steeds in een maatschappij waarin een beetje lacherig en nonchalant gedaan wordt over een goed en bevredigend seksleven.
Seks wordt gezien als iets extra’s terwijl het voor veel mensen net zo belangrijk is als lekker eten. Seks geeft prikkels die we nodig hebben, deze dragen bij aan ons positieve zelfbeeld. Mensen met een bevredigend seksleven zitten doorgaans lekkerder in hun vel.

Twijfel je over jouw seksuele balans?
Heb je verlangens die je niet met je partner durft te delen?
Is de seks met je partner weinig bevredigend of is deze verdwenen?
Praat erover. Misschien heb je vrienden die je hierover in vertrouwen durft te nemen, er zijn online talloze platformen te vinden.

Een gesprek met een ervaren kink aware coach seksueel bewustzijn kan helpen te ontdekken waar het in jouw leven stagneert en hoe dit te veranderen. Neem vrijblijvend contact met mij op, het verplicht je tot niets en er zijn pas kosten aan verbonden wanneer wij samen besluiten tot coaching over te gaan.
Mochten jouw gevoelens met bdsm te maken hebben dan heb je wellicht iets aan de website BdsmMinnend. Deze is met liefde opgezet, wordt met liefde beheerd en zet zich in om de liefde voor Bdsm uit te dragen.

Reacties zijn gesloten.