Stel gratis jouw vraag

Blijf niet rondlopen met je vragen, je kunt ze kosteloos stellen aan een ervaren coach seksueel bewustzijn.

Vaak is coaching een te grote stap maar spelen er wel vragen die je graag aan een ervaren coach wilt stellen. Mijn expertise omvat een breed gebied:
Relatie en seksualiteit, relatie en intimiteit, seksualiteit, bdsm, relatie en bdsm, verschil in verlangen, prettige seks na seksueel misbruik, prettige bdsm na seks/bdsm misbruik, balans vinden na een relatie met een narcist. Voor meer informatie over mijn ervaringen verwijs ik je graag naar deze pagina.

Of je vraag nu een korte praktische vraag is zoals bijvoorbeeld ‘Waar vind ik gelijkgestemden om bondage mee te kunnen oefenen‘ of een meer complexe vraag als ‘Hoe vind ik balans met mijn seksuele verlangens?

Je kunt jouw vraag zonder kosten en geheel vrijblijvend inzenden via het contactformulier. Zorg ervoor dat je jouw vraag zo uitgebreid mogelijk beschrijft en eventueel toelicht, daarmee geef je mij de meeste ruimte om een inhoudelijk antwoord te schrijven. Wat ik niet doe is via email correspondentie doorvragen, enkele uitzondering daargelaten, vandaar dat ik wil beklemtonen dat het aan jou is om zo uitgebreid mogelijk jouw vraag of vragen te beschrijven. Het inhoudelijk antwoord dat je ontvangt is geen vorm van coaching, wel reik ik je mogelijk handvaten en inzichten aan waarmee jij verder kunt. Op praktische vragen krijg je uiteraard praktische antwoorden.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: