Confronterende spiegel

Al meer dan 5 jaar ken ik Karen, heb haar leren kennen door haar forum. In die jaren is er een heel diep respect en onderling vertrouwen gegroeid. Zij laat mensen altijd in hun waarde, en als coach is zij in staat om je een zeer confronterende spiegel voor te houden. Waar je veel van kunt leren, en dat is soms heel erg nodig. Bij mij sluimerde het al enkele jaren om een keer gebruik te maken van de diensten van Karen als coach, toen zij ergens vorig jaar naar mij aangaf of ik daar misschien behoefte aan had. Heb ik daar na enig nadenken ja op gezegd, en ik heb er nog geen moment spijt van gehad. Het heeft mij op een positieve manier veranderd, ik ben erdoor gegroeid. En daar ben ik haar voor eeuwig dankbaar voor.

Ik kan het ook iedereen aanbevelen als je het een keer niet weet, en je er zelf niet meer uitkomt. Samen met Karen kun je dan zoeken naar een oplossing die voor jou past, ook al zal dat net als bij mij best moeilijk en confronterend kunnen zijn. Maar achteraf wordt je er alleen maar beter van.

Daarom Karen, voor mij ben je een KANJER.
Groetjes van een mens die nooit te oud is om te leren;
Arno

Bekijk alle ervaringen van cliënten >> voeg zelf een ervaring toe

Karen

Sinds 2002 zet ik mij in om mensen te begeleiden bij de acceptatie en beleving van hun bdsm gevoelens. Als kink aware vrijwilliger én kink aware professional.

Comments are closed.