Zaten in de knoop met onze seksuele beleving

Een aantal maanden geleden hebben we contact opgenomen om Karen, omdat we hopeloos in de knoop zaten met onze sexuele beleving en daarmee ook met onze emotionele relatie.

We hebben Karen leren kennen als een zeer integer persoon. Ze combineert op een unieke openhartige manier haar professionele kennis en kunde met haar eigen ervaringen binnen de bdsm wereld. Daarnaast heeft ze tijdens de gesprekken meerdere keren bewezen een zeer grote mensenkennis te bezitten.

Eigenlijk doet ze wat een goede coach moet doen: vragen stellen en een spiegel voorhouden. En ervoor zorgen dat je uiteindelijk zelf het antwoord vind op je vragen.

Dit doet ze op een zeer goede en daarnaast zeer plezierige wijze.
Een stel dat na 10 jaar huwelijk een ontdekkingsreis in de wereld van bdsm is begonnen. Iets wat ons zonder de hulp van Karen zeer waarschijnlijk niet succesvol gelukt was.

Bekijk alle ervaringen van cliënten >> voeg zelf een ervaring toe

Karen

Het coachen en begeleiden van mensen in diverse aspecten van hun leven loopt als rode draad door het mijne. Ik ben een gecertificeerd coach met meer dan 25 jaar ervaring in coachen, inspireren en stimuleren van mensen in diverse fases en aspecten van hun leven.

Comments are closed.