Heeft me veel gebracht

Ik heb heel wat e-mails met Karen mogen wisselen, en dat heeft me veel gebracht. Enerzijds opnieuw het inzicht dat ik mijn bdsm-gevoelens mag hebben. En anderzijds heb ik meer zicht gekregen op hoe buitengewoon waardevol mijn relatie voor me is.

Voor de helderheid, ik ben al vele jaren getrouwd met een pure vanille-vrouw, die helemaal níks met bdsm heeft. Lang heb ik weliswaar gevoeld dat mijn vrouw en ik het samen goed hebben, maar focuste ik toch steeds weer op wat ik miste, en dat was terugkerend mijn hang naar bdsm. Karen heeft me verder geholpen in het kunnen zien, en voelen, dat ik kan blijven hangen in verlangen naar wat ik samen met mijn vrouw nooit zal beleven, maar dat ik er ook voor kan kiezen om te gaan waarderen wat er tussen mijn vrouw en mij wél goed gaat. Nee, dat zal niet altijd zomaar lukken, maar ik durf er nu wél in te geloven dat dat steeds beter en vaker zal gebeuren.
Het genieten van wat samen goed gaat, waar we beiden van genieten geeft me rust in mijn hoofd. En die rust is me dierbaar. Mijn denken aan bdsm, hoeveel genot me dat bracht is nog niet gestopt, maar, ik kan het zoeken naar daadwerkelijke lijfelijke ervaringen stoppen.
De rust die dat brengt heb ik aan Karen te danken.

Freek

Bekijk alle ervaringen van cliënten >> voeg zelf een ervaring toe

Karen

Sinds 2002 zet ik mij in om mensen te begeleiden bij de acceptatie en beleving van hun bdsm gevoelens. Als kink aware vrijwilliger én kink aware professional.

Comments are closed.