Dankbaar voor de inzichten

Ik leerde Karen kennen via een kleinschalig bdsmforum, zij was daar de moderator. Vlug werd ik positief aangesproken door haar diepzinnige en verhelderende reacties op mijn postings Ze had blijkbaar heel veel mensenkennis en de gave om vele zaken een positieve wending te geven.

Al vlug zocht ik met haar een persoonlijker contact omdat ik het gevoel had veel van haar te kunnen leren. Zo ontstond er een diepe band tussen ons en ik ging haar als een soort mentor beschouwen.

Zelf had ze ook veel meegemaakt en ze herkende veel van wat ik doormaakte en toonde op die manier veel empathie, ik voelde me echt begrepen door haar en gesteund. Haar levenswijsheid gebruikte ze om mij te helpen. Ze hield me dikwijls een spiegel voor en kon dikwijls heel goed omschrijven hoe ik me voelde, vooral door haar eigen ervaringen. Ze toonde echt interesse in me en stelde me veel vragen waardoor ik bewuster en dieper ging nadenken waar ik mee bezig was of wat ik voelde, door haar zag ik ook beter de oorzaak en gevolg van bepaalde problemen waar ik ook zelf verantwoordelijk voor was, ik voelde me door haar echt begrepen en bevestigd. Ze was niet snel veroordelend, ze gaf iedereen altijd eerst het voordeel van de twijfel maar ze praatte je niet naar de mond. Ze was daardoor ook altijd heel eerlijk in wat ze voelde en zag, en ze kon negatieve zaken ombuigen tot positieve kritiek, ik kon er iets mee doen.

Ik ben haar heel dankbaar voor haar inzichten die ze mij heeft bijgebracht en haar steun, ze heeft me door heel wat moeilijke momenten heel geholpen. Ik kan haar bij iedereen aanbevelen, zowel mensen die het moeilijk hebben, zoekende zijn of mensen die wat meer inzichten willen krijgen in hun gevoelens of waarom bepaalde zaken in hun leven steeds terugkeren.
Madelief

Bekijk alle ervaringen van cliënten >> voeg zelf een ervaring toe

Karen

Sinds 2002 zet ik mij in om mensen te begeleiden bij de acceptatie en beleving van hun bdsm gevoelens. Als kink aware vrijwilliger én kink aware professional.

Comments are closed.