Zoveel twijfels had ik

In mijn zoektocht naar bdsm, kwam ik steeds meer vragen en twijfels tegen en wist niet goed wat ik er mee aan moest, tot dat ik op het internet ging surfen. Zo kwam ik op het forum van Karen terecht waar ik me als lid aanmeldde.

Ik ben meteen begonnen met inlezen en had al vrij snel contact met haar, via privé berichtjes, maar ook via mail toen ze me dat voorstelde, ik was dolblij want ik zou dit zelf nooit hebben durven vragen.

Zo hebben we via msn, maar ook mailend, verschillende gesprekken gehad over bdsm.

Over mijn twijfels en over mijn vragen, het was toch fijn bepaalde dingen bevestigd te krijgen, twijfels over het invullen van bv sublijsten, eerste ontmoeting van een meester, het delen van de ervaring, het leren van bepaalde termen die gebruikt worden in de bdsm wereld en niet te vergeten het regelen van een back up! Dat had ik zelf nooit bedacht.

Dus ja ik heb er zeker wat aan gehad en nu nog, want als ik iets wil weten kan ik t altijd vragen.
groetjes carry

Bekijk alle ervaringen van cliënten >> voeg zelf een ervaring toe

Karen

Het coachen en begeleiden van mensen in diverse aspecten van hun leven loopt als rode draad door het mijne. Ik ben een gecertificeerd coach met meer dan 25 jaar ervaring in coachen, inspireren en stimuleren van mensen in diverse fases en aspecten van hun leven.

Comments are closed.