Geen standaard benadering

Duale, al meerdere malen in mijn leven heb ik Karen als coach gehad.
Ze is echt een coach die je na laat denken, ze geeft je geen kant en klare denkrichting, maar haar sterkste punt is voor mij de manier waarop ze je laat denken door het stellen van vragen. Ik geef eerlijk toe dat ik er soms van in de war raakte, of de vragen zelfs echt niet leuk vond, maar daarin moest ik zelf de richting in mijn denken vinden.

De vragen die, en de manier waarop ze heel integer de vragen stelt, zijn haar manier waarop ze je helpt om het inzicht in jezelf te vinden. Geen standaard benadering, maar vragen die ze na een heel kort moment al weet te stellen. Ik kan echt zeggen dat haar coaching, zowel op het persoonlijke vlak als in de relationele sfeer, mij verder gebracht heeft, geholpen heeft met het mogen vinden van mijn weg en mij vaster in mijn eigen gevoel gebracht heeft.

Bekijk alle ervaringen van cliënten >> voeg zelf een ervaring toe

Karen

Het coachen en begeleiden van mensen in diverse aspecten van hun leven loopt als rode draad door het mijne. Ik ben een gecertificeerd coach met meer dan 25 jaar ervaring in coachen, inspireren en stimuleren van mensen in diverse fases en aspecten van hun leven.

Comments are closed.