Testimonials

Door de jaren heen hebben een aantal cliënten hun ervaringen met mij als coach gedeeld. Bekijk ze gerust, wellicht helpen ze je om een beeld te vormen van wat je van mij als coach kunt verwachten.
Wil je jouw ervaring met mij als coach toevoegen? Heb je iets gehad aan de gratis cursussen of inspirerende blogs? Het zou fijn zijn wanneer je jouw ervaring deelt (dat kan anoniem). Je kunt jouw ervaring toevoegen via dit formulier of  via email (deze zal bekend zijn wanneer je contact met mij gehad hebt). Na goedkeuring wordt jouw ervaring hieronder toegevoegd.

Prettig, laagdrempelig en vertrouwd

Ik heb nu ruim een half jaar regelmatig een gesprek met Karen middels de E-coaching. Ik heb destijds contact opgenomen omdat mijn partner en ik niet op één lijn zaten wat betreft seksuele behoeften. Ik vond het zelf best heftig om een coach in te schakelen, maar aan de warme reactie van Karen merkte ik gelijk dat ik de juiste persoon gevonden had. In het begin vond ik het nog wel wat wennen, zo je gevoelens delen via een scherm zonder dat er iemand tegenover je zit. Maar dit gevoel was erg snel weg. Ik heb de gesprekken met Karen als erg prettig ervaren, ze zet je aan het denken en af en toe weet ze je ook goed te confronteren. We zijn er nog niet, maar er zijn al zoveel stappen gezet die ik zonder Karen nooit genomen had! Ik ben er ontzettend blij mee.

J

De juiste handvaten

Na jarenlang worstelen met mijn BDSM gevoelens ben ik met de Duale online cursus aan de slag gegaan.
De online cursus heeft mij in laten zien dat ik hier echt mee verder moest, alleen hoe ga je dat vertellen in een lange vanilla relatie waar dit eigenlijk nooit echt een onderwerp is geweest.
De relatie ging mede door de onderdrukte BDSM gevoelens al een hele tijd heel erg stroef.
Met wat hulp van de cursus heb ik eerst een brief geschreven aan mijn vrouw, maar uiteindelijk bleef een reactie daarop uit.
Om dit te doorbreken heb ik een afspraak gemaakt met Karen met het verzoek om wat handvatten te geven om het gesprek met mijn vrouw aan te kunnen gaan.
Ik heb Karen de resultaten van de cursus gemaild alsook de brief.
Karen kwam zeer goed voorbereid en we hebben een heel goed coaching gesprek gehad waarbij zij mij de benodigde handvatten aan kon reiken door goed te luisteren en samen te vatten.
Met behulp van de aangereikte handvatten heb ik de stoute schoenen aangetrokken en het meest spannende en beangstigende gesprek van mijn leven met mijn vrouw gehad.
Kwam de reactie terug, waarom heb je het niet eerder verteld…
Met dank aan Karen zijn wij nog steeds getrouwd en samen aan onze BDSM ontdekkingsreis begonnen.
We hebben elkaar opnieuw gevonden.

Rob

Een leerzaam gesprek

Na enig aarzelen, toch maar een afspraak met Karen gemaakt. Met klamme handjes ben ik naar haar toegegaan. Nergens voor nodig, want het mondde al gauw uit tot een prettig gesprek.Ik voelde me gauw op mijn gemak.
Ze luisterde, dacht mee, was begripvol, maar hield mij ook een spiegel voor en heeft mij ook aan het denken gezet.
Ze heeft ons handvaten gegeven om in onze relatie op het juiste pad verder te gaan.
Karen alsnog dank hiervoor!

Anoniem

Fijne Coach

Karen is een fijne coach. Ze luistert onbevooroordeeld en denkt echt met je mee. Wij hadden coaching als koppel en we voelden ons beiden gehoord. Alles mocht er zijn. Betrouwbaar, open minded en respectvol, dat zijn wat ons betreft woorden die haar kenmerken.

Anoniem Stel

Geen standaard benadering

Duale, al meerdere malen in mijn leven heb ik Karen als coach gehad.
Ze is echt een coach die je na laat denken, ze geeft je geen kant en klare denkrichting, maar haar sterkste punt is voor mij de manier waarop ze je laat denken door het stellen van vragen. Ik geef eerlijk toe dat ik er soms van in de war raakte, of de vragen zelfs echt niet leuk vond, maar daarin moest ik zelf de richting in mijn denken vinden.
De vragen die, en de manier waarop ze heel integer de vragen stelt, zijn haar manier waarop ze je helpt om het inzicht in jezelf te vinden. Geen standaard benadering, maar vragen die ze na een heel kort moment al weet te stellen. Ik kan echt zeggen dat haar coaching, zowel op het persoonlijke vlak als in de relationele sfeer, mij verder gebracht heeft, geholpen heeft met het mogen vinden van mijn weg en mij vaster in mijn eigen gevoel gebracht heeft.

Gert

Reacties zijn gesloten.