Cliënten aan het woord

Door de jaren heen hebben een aantal cliënten hun ervaringen met mij als coach gedeeld. Bekijk ze gerust, wellicht helpen ze je om een beeld te vormen van wat je van mij als coach kunt verwachten.

Wil je jouw ervaring met mij als coach toevoegen? Heb je iets gehad aan de gratis cursussen of inspirerende blogs? Het zou fijn zijn wanneer je jouw ervaring deelt (dat kan anoniem). Je kunt jouw ervaring toevoegen via dit formulier of  via email (deze zal bekend zijn wanneer je contact met mij gehad hebt). Na goedkeuring wordt jouw ervaring hieronder toegevoegd.

Fijn advies en begeleiding!

9 juni 2022

Ik heb een goede vriendin begeleid met een nieuwe seksuele ervaring, maar we hadden daarbij enkele praktische vragen. Karen heeft ons daarbij niet alleen snel en inhoudelijk van advies voorzien, maar haar bespiegelingen hebben ons ook bewust gemaakt van enkele zaken waar we nog helemaal niet bij stil hadden gestaan. Mede daardoor is haar uiteindelijke ervaring een hele mooie geworden, beter dan wat we zonder het advies van Karen zouden hebben kunnen behalen. Nogmaals dank daarvoor!

Marco & Angela

Prettig, laagdrempelig en vertrouwd

14 augustus 2021

Ik heb nu ruim een half jaar regelmatig een gesprek met Karen middels de E-coaching. Ik heb destijds contact opgenomen omdat mijn partner en ik niet op één lijn zaten wat betreft seksuele behoeften. Ik vond het zelf best heftig om een coach in te schakelen, maar aan de warme reactie van Karen merkte ik gelijk dat ik de juiste persoon gevonden had. In het begin vond ik het nog wel wat wennen, zo je gevoelens delen via een scherm zonder dat er iemand tegenover je zit. Maar dit gevoel was erg snel weg. Ik heb de gesprekken met Karen als erg prettig ervaren, ze zet je aan het denken en af en toe weet ze je ook goed te confronteren. We zijn er nog niet, maar er zijn al zoveel stappen gezet die ik zonder Karen nooit genomen had! Ik ben er ontzettend blij mee.

J

De juiste handvaten

14 augustus 2021

Na jarenlang worstelen met mijn BDSM gevoelens ben ik met de Duale online cursus aan de slag gegaan.

De online cursus heeft mij in laten zien dat ik hier echt mee verder moest, alleen hoe ga je dat vertellen in een lange vanilla relatie waar dit eigenlijk nooit echt een onderwerp is geweest.

De relatie ging mede door de onderdrukte BDSM gevoelens al een hele tijd heel erg stroef.

Met wat hulp van de cursus heb ik eerst een brief geschreven aan mijn vrouw, maar uiteindelijk bleef een reactie daarop uit.

Om dit te doorbreken heb ik een afspraak gemaakt met Karen met het verzoek om wat handvatten te geven om het gesprek met mijn vrouw aan te kunnen gaan.

Ik heb Karen de resultaten van de cursus gemaild alsook de brief.

Karen kwam zeer goed voorbereid en we hebben een heel goed coaching gesprek gehad waarbij zij mij de benodigde handvatten aan kon reiken door goed te luisteren en samen te vatten.

Met behulp van de aangereikte handvatten heb ik de stoute schoenen aangetrokken en het meest spannende en beangstigende gesprek van mijn leven met mijn vrouw gehad.

Kwam de reactie terug, waarom heb je het niet eerder verteld…

Met dank aan Karen zijn wij nog steeds getrouwd en samen aan onze BDSM ontdekkingsreis begonnen.

We hebben elkaar opnieuw gevonden.

Rob

Een leerzaam gesprek

14 augustus 2021

Na enig aarzelen, toch maar een afspraak met Karen gemaakt. Met klamme handjes ben ik naar haar toegegaan. Nergens voor nodig, want het mondde al gauw uit tot een prettig gesprek.Ik voelde me gauw op mijn gemak.

Ze luisterde, dacht mee, was begripvol, maar hield mij ook een spiegel voor en heeft mij ook aan het denken gezet.

Ze heeft ons handvaten gegeven om in onze relatie op het juiste pad verder te gaan.

Karen alsnog dank hiervoor!

Anoniem

Fijne Coach

14 augustus 2021

Karen is een fijne coach. Ze luistert onbevooroordeeld en denkt echt met je mee. Wij hadden coaching als koppel en we voelden ons beiden gehoord. Alles mocht er zijn. Betrouwbaar, open minded en respectvol, dat zijn wat ons betreft woorden die haar kenmerken.

Anoniem Stel
Terug naar boven