Testimonials

Door de jaren heen hebben een aantal cliënten hun ervaringen met mij als coach gedeeld. Bekijk ze gerust, wellicht helpen ze je om een beeld te vormen van wat je van mij als coach kunt verwachten.
Wil je jouw ervaring met mij als coach toevoegen? Heb je iets gehad aan de gratis cursussen of inspirerende blogs? Het zou fijn zijn wanneer je jouw ervaring deelt (dat kan anoniem) klik hier om het formulier te openen.

Prettig, laagdrempelig en vertrouwd

Ik heb nu ruim een half jaar regelmatig een gesprek met Karen middels de E-coaching. Ik heb destijds contact opgenomen omdat mijn partner en ik niet op één lijn zaten wat betreft seksuele behoeften. Ik vond het zelf best heftig om een coach in te schakelen, maar aan de warme… Lees verder “Prettig, laagdrempelig en vertrouwd”

J.

De juiste handvatten

Na jarenlang worstelen met mijn BDSM gevoelens ben ik met de Duale online cursus aan de slag gegaan.
De online cursus heeft mij in laten zien dat ik hier echt mee verder moest, alleen hoe ga je dat vertellen in een lange vanilla relatie waar dit eigenlijk nooit echt… Lees verder “De juiste handvatten”

Rob

Een leerzaam gesprek.

Na enig aarzelen, toch maar een afspraak met Karen gemaakt. Met klamme handjes ben ik naar haar toegegaan. Nergens voor nodig, want het mondde al gauw uit tot een prettig gesprek.Ik voelde me gauw op mijn gemak. Ze luisterde, dacht mee, was begripvol, maar hield mij ook een spiegel voor… Lees verder “Een leerzaam gesprek.”

Anoniem

Fijne coach

Karen is een fijne coach. Ze luistert onbevooroordeeld en denkt echt met je mee. Wij hadden coaching als koppel en we voelden ons beiden gehoord. Alles mocht er zijn. Betrouwbaar, open minded en respectvol, dat zijn wat ons betreft woorden die haar kenmerken.

Anoniem

Geen standaard benadering

Duale, al meerdere malen in mijn leven heb ik Karen als coach gehad.
Ze is echt een coach die je na laat denken, ze geeft je geen kant en klare denkrichting, maar haar sterkste punt is voor mij de manier waarop ze je laat denken door het stellen van… Lees verder “Geen standaard benadering”

Gert

Wat was ik je dankbaar

Ik herinner dat ik met angsten en vragen aarzelend jouw website doornam. Sommige dingen herkennend, anderen nog totaal verborgen voor me. Net of iets mijn ‘groei’ tegen hield… zelf zag ik niet wat of hoe… al was het zo voor de handliggend: verstand uit en gewoon doen. Jij leende me… Lees verder “Wat was ik je dankbaar”

Anoniem

Confronterende spiegel

Al meer dan 5 jaar ken ik Karen, heb haar leren kennen door haar forum. In die jaren is er een heel diep respect en onderling vertrouwen gegroeid. Zij laat mensen altijd in hun waarde, en als coach is zij in staat om je een zeer confronterende spiegel voor te… Lees verder “Confronterende spiegel”

Arno

Dankbaar voor de inzichten

Ik leerde Karen kennen via een kleinschalig bdsmforum, zij was daar de moderator. Vlug werd ik positief aangesproken door haar diepzinnige en verhelderende reacties op mijn postings Ze had blijkbaar heel veel mensenkennis en de gave om vele zaken een positieve wending te geven. Al vlug zocht ik met haar… Lees verder “Dankbaar voor de inzichten”

Madelief

Zoveel twijfels had ik

In mijn zoektocht naar bdsm, kwam ik steeds meer vragen en twijfels tegen en wist niet goed wat ik er mee aan moest, tot dat ik op het internet ging surfen. Zo kwam ik op het forum van Karen terecht waar ik me als lid aanmeldde. Ik ben meteen begonnen… Lees verder “Zoveel twijfels had ik”

Carry

Zaten in de knoop met onze seksuele beleving

Een aantal maanden geleden hebben we contact opgenomen om Karen, omdat we hopeloos in de knoop zaten met onze sexuele beleving en daarmee ook met onze emotionele relatie. We hebben Karen leren kennen als een zeer integer persoon. Ze combineert op een unieke openhartige manier haar professionele kennis en kunde… Lees verder “Zaten in de knoop met onze seksuele beleving”

Anoniem Stel

Ik kreeg alles weer op een rij

Tijdens de D’s die ik had merkte dat ik tegen steeds meer problemen aan liep. Regels die tegen mijn gevoel in gingen, dingen die er van me werden verwacht die me enorm enauwden en zo waren er meer en meer situaties. Ik wou er niet aan toegeven, wou het ook… Lees verder “Ik kreeg alles weer op een rij”

Lotte

Heeft me veel gebracht

Ik heb heel wat e-mails met Karen mogen wisselen, en dat heeft me veel gebracht. Enerzijds opnieuw het inzicht dat ik mijn bdsm-gevoelens mag hebben. En anderzijds heb ik meer zicht gekregen op hoe buitengewoon waardevol mijn relatie voor me is. Voor de helderheid, ik ben al vele jaren getrouwd… Lees verder “Heeft me veel gebracht”

Freek

Comments are closed.