Ervaringen Cliënten

Door de jaren heen hebben een aantal cliënten hun ervaringen met mij als coach gedeeld. Bekijk ze gerust, wellicht helpen ze je om een beeld te vormen van wat je van mij als coach kunt verwachten.
Wil je jouw ervaring met mij als coach toevoegen? Heb je iets gehad aan de gratis cursussen of inspirerende blogs? Het zou fijn zijn wanneer je jouw ervaring deelt (dat kan anoniem). Je kunt jouw ervaring toevoegen via dit formulier of  via email (deze zal bekend zijn wanneer je contact met mij gehad hebt). Na goedkeuring wordt jouw ervaring hieronder toegevoegd.

Geen standaard benadering

Duale, al meerdere malen in mijn leven heb ik Karen als coach gehad.

Ze is echt een coach die je na laat denken, ze geeft je geen kant en klare denkrichting, maar haar sterkste punt is voor mij de manier waarop ze je laat denken door het stellen van vragen. Ik geef eerlijk toe dat ik er soms van in de war raakte, of de vragen zelfs echt niet leuk vond, maar daarin moest ik zelf de richting in mijn denken vinden.

De vragen die, en de manier waarop ze heel integer de vragen stelt, zijn haar manier waarop ze je helpt om het inzicht in jezelf te vinden. Geen standaard benadering, maar vragen die ze na een heel kort moment al weet te stellen. Ik kan echt zeggen dat haar coaching, zowel op het persoonlijke vlak als in de relationele sfeer, mij verder gebracht heeft, geholpen heeft met het mogen vinden van mijn weg en mij vaster in mijn eigen gevoel gebracht heeft.

Gert

Wat was ik je dankbaar

Ik herinner dat ik met angsten en vragen aarzelend jouw website doornam.

Sommige dingen herkennend, anderen nog totaal verborgen voor me.

Net of iets mijn ‘groei’ tegen hield… zelf zag ik niet wat of hoe… al was het zo voor de handliggend: verstand uit en gewoon doen.

Jij leende me je oortjes en stelde je inlevingsvermogen vrijwel meteen ter beschikking.

Ik was bang om ‘open’ te praten, en toch gaf je me vertrouwen, was je geruststellend, hielp me dingen te verwoorden en gaf je ook voorbeelden en situaties zodat het praten makkelijker ging.

Wat was ik je dankbaar:

“alles lag klaar op het puntje van mijn tong” ik kende de antwoorden en jij gaf me dat steuntje en daardoor durfde ik.

En ieder stapje durf meer, het nadenken en het ‘erover’ hebben met jou… was een stap dichter naar Hem toe.

Was ook zo een overwinning iedere keer, en die wilde ik dan ook graag met jou delen.

Alles loopt nu zo zalig tussen Hem en mij, al is er soms nog wel eens een aarzeling… een drempeltje… of even te veel denken dat de rem weer zet op het doen.

Dank je wel om me verder te helpen ‘groeien’.

Anoniem

Confronterende Spiegel

Al meer dan 5 jaar ken ik Karen, heb haar leren kennen door haar forum. In die jaren is er een heel diep respect en onderling vertrouwen gegroeid. Zij laat mensen altijd in hun waarde, en als coach is zij in staat om je een zeer confronterende spiegel voor te houden. Waar je veel van kunt leren, en dat is soms heel erg nodig. Bij mij sluimerde het al enkele jaren om een keer gebruik te maken van de diensten van Karen als coach, toen zij ergens vorig jaar naar mij aangaf of ik daar misschien behoefte aan had. Heb ik daar na enig nadenken ja op gezegd, en ik heb er nog geen moment spijt van gehad. Het heeft mij op een positieve manier veranderd, ik ben erdoor gegroeid. En daar ben ik haar voor eeuwig dankbaar voor.

Ik kan het ook iedereen aanbevelen als je het een keer niet weet, en je er zelf niet meer uitkomt. Samen met Karen kun je dan zoeken naar een oplossing die voor jou past, ook al zal dat net als bij mij best moeilijk en confronterend kunnen zijn. Maar achteraf wordt je er alleen maar beter van.

Daarom Karen, voor mij ben je een KANJER.

Groetjes van een mens die nooit te oud is om te leren;

Arno

Arno

Dankbaar voor de inzichten

Ik leerde Karen kennen via een kleinschalig bdsmforum, zij was daar de moderator. Vlug werd ik positief aangesproken door haar diepzinnige en verhelderende reacties op mijn postings Ze had blijkbaar heel veel mensenkennis en de gave om vele zaken een positieve wending te geven.

Al vlug zocht ik met haar een persoonlijker contact omdat ik het gevoel had veel van haar te kunnen leren. Zo ontstond er een diepe band tussen ons en ik ging haar als een soort mentor beschouwen.

Zelf had ze ook veel meegemaakt en ze herkende veel van wat ik doormaakte en toonde op die manier veel empathie, ik voelde me echt begrepen door haar en gesteund. Haar levenswijsheid gebruikte ze om mij te helpen. Ze hield me dikwijls een spiegel voor en kon dikwijls heel goed omschrijven hoe ik me voelde, vooral door haar eigen ervaringen. Ze toonde echt interesse in me en stelde me veel vragen waardoor ik bewuster en dieper ging nadenken waar ik mee bezig was of wat ik voelde, door haar zag ik ook beter de oorzaak en gevolg van bepaalde problemen waar ik ook zelf verantwoordelijk voor was, ik voelde me door haar echt begrepen en bevestigd. Ze was niet snel veroordelend, ze gaf iedereen altijd eerst het voordeel van de twijfel maar ze praatte je niet naar de mond. Ze was daardoor ook altijd heel eerlijk in wat ze voelde en zag, en ze kon negatieve zaken ombuigen tot positieve kritiek, ik kon er iets mee doen.

Ik ben haar heel dankbaar voor haar inzichten die ze mij heeft bijgebracht en haar steun, ze heeft me door heel wat moeilijke momenten heel geholpen. Ik kan haar bij iedereen aanbevelen, zowel mensen die het moeilijk hebben, zoekende zijn of mensen die wat meer inzichten willen krijgen in hun gevoelens of waarom bepaalde zaken in hun leven steeds terugkeren.

Madelief

Madelief

Zoveel twijfels had ik

In mijn zoektocht naar bdsm, kwam ik steeds meer vragen en twijfels tegen en wist niet goed wat ik er mee aan moest, tot dat ik op het internet ging surfen. Zo kwam ik op het forum van Karen terecht waar ik me als lid aanmeldde.

Ik ben meteen begonnen met inlezen en had al vrij snel contact met haar, via privé berichtjes, maar ook via mail toen ze me dat voorstelde, ik was dolblij want ik zou dit zelf nooit hebben durven vragen.

Zo hebben we via msn, maar ook mailend, verschillende gesprekken gehad over bdsm.

Over mijn twijfels en over mijn vragen, het was toch fijn bepaalde dingen bevestigd te krijgen, twijfels over het invullen van bv sublijsten, eerste ontmoeting van een meester, het delen van de ervaring, het leren van bepaalde termen die gebruikt worden in de bdsm wereld en niet te vergeten het regelen van een back up! Dat had ik zelf nooit bedacht.

Dus ja ik heb er zeker wat aan gehad en nu nog, want als ik iets wil weten kan ik t altijd vragen.

groetjes carry

Carry

Reacties zijn gesloten.