Ervaringen Cliënten

Door de jaren heen hebben een aantal cliënten hun ervaringen met mij als coach gedeeld. Bekijk ze gerust, wellicht helpen ze je om een beeld te vormen van wat je van mij als coach kunt verwachten.
Wil je jouw ervaring met mij als coach toevoegen? Heb je iets gehad aan de gratis cursussen of inspirerende blogs? Het zou fijn zijn wanneer je jouw ervaring deelt (dat kan anoniem). Je kunt jouw ervaring toevoegen via dit formulier of  via email (deze zal bekend zijn wanneer je contact met mij gehad hebt). Na goedkeuring wordt jouw ervaring hieronder toegevoegd.

Zaten in de knoop met onze seksuele beleving

Een aantal maanden geleden hebben we contact opgenomen om Karen, omdat we hopeloos in de knoop zaten met onze sexuele beleving en daarmee ook met onze emotionele relatie.

We hebben Karen leren kennen als een zeer integer persoon. Ze combineert op een unieke openhartige manier haar professionele kennis en kunde met haar eigen ervaringen binnen de bdsm wereld. Daarnaast heeft ze tijdens de gesprekken meerdere keren bewezen een zeer grote mensenkennis te bezitten.

Eigenlijk doet ze wat een goede coach moet doen: vragen stellen en een spiegel voorhouden. En ervoor zorgen dat je uiteindelijk zelf het antwoord vind op je vragen.

Dit doet ze op een zeer goede en daarnaast zeer plezierige wijze.

Een stel dat na 10 jaar huwelijk een ontdekkingsreis in de wereld van bdsm is begonnen. Iets wat ons zonder de hulp van Karen zeer waarschijnlijk niet succesvol gelukt was.

Anoniem stel

Ik kreeg alles weer op een rij

Tijdens de D’s die ik had merkte dat ik tegen steeds meer problemen aan liep. Regels die tegen mijn gevoel in gingen, dingen die er van me werden verwacht die me enorm enauwden en zo waren er meer en meer situaties. Ik wou er niet aan toegeven, wou het ook eerst niet onder ogen zien.

Ik zat behoorlijk met mezelf in de knoop, en wist niet meer wat ik er mee aan moest allemaal.

Op het forum van Karen schreef ik wat dingen van me af en toen heeft ze me haar msn adres gegeven.

Karen heeft me toen heel erg geholpen door me te laten praten, en te luisteren.

Ze heeft me geholpen om de zaken weer op een rij te krijgen.

Het was erg fijn om met haar te praten, omdat ze me echt begreep en een gevoel van vertrouwen gaf.

lotte

Lott

Heeft me veel gebracht

Ik heb heel wat e-mails met Karen mogen wisselen, en dat heeft me veel gebracht. Enerzijds opnieuw het inzicht dat ik mijn bdsm-gevoelens mag hebben. En anderzijds heb ik meer zicht gekregen op hoe buitengewoon waardevol mijn relatie voor me is.

Voor de helderheid, ik ben al vele jaren getrouwd met een pure vanille-vrouw, die helemaal níks met bdsm heeft. Lang heb ik weliswaar gevoeld dat mijn vrouw en ik het samen goed hebben, maar focuste ik toch steeds weer op wat ik miste, en dat was terugkerend mijn hang naar bdsm. Karen heeft me verder geholpen in het kunnen zien, en voelen, dat ik kan blijven hangen in verlangen naar wat ik samen met mijn vrouw nooit zal beleven, maar dat ik er ook voor kan kiezen om te gaan waarderen wat er tussen mijn vrouw en mij wél goed gaat. Nee, dat zal niet altijd zomaar lukken, maar ik durf er nu wél in te geloven dat dat steeds beter en vaker zal gebeuren.

Het genieten van wat samen goed gaat, waar we beiden van genieten geeft me rust in mijn hoofd. En die rust is me dierbaar. Mijn denken aan bdsm, hoeveel genot me dat bracht is nog niet gestopt, maar, ik kan het zoeken naar daadwerkelijke lijfelijke ervaringen stoppen.

De rust die dat brengt heb ik aan Karen te danken.

Freek

Freek

Reacties zijn gesloten.