Contact

Er zijn diverse manieren om contact met mij op te nemen dan wel een afspraak in te plannen. Via het contactformulier (hieronder), via facebook messenger en via instagram (kun je een priv├ębericht sturen). Ook ben ik als Online Coach verbonden aan het platform OnlineCoach.net, je kunt via dit platform een afspraak inplannen. Deze is pas na bevestiging van mijn kant actief.
Wanneer je niet goed weet of ik als coach iets voor jou kan betekenen, of je wil alleen meer informatie over mijn werkwijze ook dan ben je van harte welkom contact met me op te nemen.

Afspraken zijn mogelijk op maandag, dinsdag of woensdag. Bij voorkeur tussen 11.00u en 15.00u in de avonden tussen 19.00u en 22.30u
Desgewenst is een online gesprek mogelijk op zaterdag, hier zijn wel extra kosten aan verbonden.

Van maandag 16 september tot en met 30 september ben ik afwezig in verband met vakantie.

Hierboven kun je in het kort jouw hulpvraag omschrijven (dit is niet verplicht). Weet je niet goed wat jouw hulpvraag is dan is dat geen probleem, tijdens een eerste gesprek zullen we dan samen gaan inventariseren wat jouw hulpvraag is.
Een bezoek bij jou thuis is mogelijk in een straal van 30km rond Valkenswaard, reiskosten worden in rekening gebracht.

Karen Smits
Florijnhof 25
5551 VM Valkenswaard

Email: info@duale.nl
Telefoon: 06-16858865
Facebook
Instagram
CoachOnline.net

Comments are closed.