Contact

Om contact met mij op te nemen kun je gebruik maken van het formulier hieronder. Het is ook mogelijk contact met mij opnemen via facebook messenger en via instagram. Via Facebook kun je gemakkelijk een online gesprek inplannen (kan uiteraard ook via email)
Wanneer je niet goed weet of ik als coach iets voor jou kan betekenen, of je wil alleen meer informatie over mijn werkwijze ook dan ben je van harte welkom contact met me op te nemen.

Hierboven kun je in het kort jouw hulpvraag omschrijven (dit is niet verplicht). Weet je niet goed wat jouw hulpvraag is dan is dat geen probleem, tijdens een eerste gesprek zullen we dan samen gaan inventariseren wat jouw hulpvraag is.
Een bezoek bij jou thuis is mogelijk in een straal van 30km rond Valkenswaard, reiskosten worden in rekening gebracht.

Karen Smits
Florijnhof 25
5551 VM Valkenswaard

Email: info@duale.nl
Telefoon: 06-22474062
Facebook
Instagram

Comments are closed.