Over mij

Al vele jaren woon ik, samen met mijn man, in het mooie Noord Brabant. Ik ben moeder & mantelzorger van twee jong volwassenen. Naast wandelen en fotografie heb ik een grote voorliefde voor schrijven, met name poëzie. Feitelijk heeft mijn voorliefde voor bdsm me op het pad van delen van mijn persoonlijke bdsm gevoelens gebracht, al meer dan 20 jaar blog ik over mijn beleving en gevoelens.

Ook houd ik mij al meer dan 20 jaar bezig met het beheren van bdsm kunstsites.

Anderen informeren over bdsm, mensen helpen hun bdsm gevoelens te begrijpen en accepteren, bdsm kunst verzamelen en delen in online collecties zijn grote passies van me.
Nieuwsgierig naar mijn motivatie om te starten als (bdsm) coach? Lees dan hier verder. Ik werk slechts een paar uur per week als coach, ik wil graag alle tijd en ruimte maken om mijn cliënten te kunnen begeleiden zonder druk te voelen dat ik genoeg gesprekken moet voeren om een inkomen te genereren. Dat betekent dan ook dat dit werk niet mijn hoofd baan is. Ik werk feitelijk op meerdere gebieden (coach, online publisher, mantelzorger & hulp in de huishouding), dat is deels zo gegroeid door een chronische beperking, deels het gevolg van de hulp die mijn kinderen nodig hadden maar bovenal bevalt deze manier van bezig zijn mij erg goed. Het maakt mijn leven veelzijdig en dat past wel bij iemand die van tijd tot tijd een uitdaging nodig heeft.

Karen Smits