Tarieven & Beschikbaarheid

De kosten voor een contactloos gesprek bedragen € 30 per uur (incl. btw).

Ik werk niet met trajecten, als cliënt heb jij zelf de regie in handen omtrent de frequentie van onze gesprekken. Mocht het zo zijn dat een hulpvraag nog niet helder is dan brengen we samen de hulpvraag of vragen in kaart, vanzelfsprekend geef ik aan of ik je kan helpen met jouw hulpvraag. Mocht het zo zijn dat ik denk dat een andere vorm van hulpverlening of hulpverlener beter bij jou past dan zal ik dit uiteraard aangeven.

*** Prijzen zijn inclusief btw
Betalen kan zowel vooruit als achteraf, een tweede gesprek vindt uitsluitend plaats wanneer het eerste gesprek betaald is. Zorg voor een werkend email adres en controleer je spam map wanneer je een gesprek aangevraagd hebt via het contact formulier.

Beschikbaarheid (Geen wachtlijsten)

Afspraken voor online of telefonische gesprekken zijn mogelijk op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag overdag tussen 11.00u en 16.00. Op maandag, dinsdag en woensdagavond ben ik tevens beschikbaar van 20.30u tot 21.30u.
Er zijn geen wachtlijsten, doorgaans kun je binnen een aantal dagen of week terecht.
Wil je liever face to face neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken. (onderaan deze pagina vind je hierover meer informatie)

Mogelijkheden voor contactloos gesprek

  • Online chat (zonder camera)
  • Telefonisch
  • Email (optioneel – neem contact op om informatie omtrent email coaching op te vragen)

Samenvatting via email en/of huiswerkopdrachten

Cliënten ontvangen doorgaans na het gesprek een korte samenvatting via email waar de hoofdlijnen van het gesprek benoemd worden. Soms geef ik een huiswerkopdracht mee, de uitwerking hiervan wordt via email verzonden. Dit is allemaal inbegrepen in de prijs.

Vergoeding Zorgverzekering

Wanneer je een aanvullende verzekering hebt dan kun je de kosten van deze coaching uit je aanvullende verzekering betalen. Er is geen verwijzing nodig van een huisarts (voor zowel vergoeding als gesprek met mij).

Liever Face to Face?

Natuurlijk begrijp ik dat er mensen zijn die de voorkeur geven aan een persoonlijk gesprek. Vanwege gebrek aan (betaalbare) praktijkruimte kan ik cliënten niet zelf ontvangen. Wel bied ik de mogelijkheid van een thuis consult wanneer je in een straal van 25 km rond Valkenswaard woont. Het tarief hiervoor is 45 euro per uur, reiskosten worden eveneens doorberekend. De reistijd neem ik voor mijn rekening.
Met goed weer is wandelcoaching in Valkenswaard/Dommelen ook een optie.
Kortom heeft face to face voor jou echt prioriteit neem dan gerust contact met mij op zodat we samen de opties kunnen bekijken.

Heb je vragen over mijn werkwijze en dienstverlening of weet je niet zeker of ik iets voor je kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met me op, ik beantwoord graag jouw vragen om jou zo te helpen te bepalen of ik iets voor jou betekenen kan.

Karen Smits