Veel gestelde vragen

Een overzicht van veelgestelde vragen, natuurlijk ben je altijd welkom om jouw vraag via het contactformulier in te sturen.

Is er een wachtlijst?

Nee. Ik heb doorgaans op korte termijn ruimte om een gesprek in te plannen, vaak binnen 1 a 2 dagen.

Welke dagen en tijden ben je beschikbaar?

Maandag tot en met Donderdag van 11.00u tot 14.30u
Maandag tot en met Woensdag van 20.30u tot 21.30u

Welke opties voor een gesprek zijn er?

Je kunt gebruik maken van telefonische gesprekken en chat (zonder camera en microfoon) en email.
Wanneer je in een straal van 25 km rond Valkenswaard woont is het ook mogelijk dat ik bij jou/jullie langskom. Eventueel kun je kiezen voor wandelcaching in de regio Valkenswaard.

Welke soort hulpvragen zijn er mogelijk?

Het is een enorm breed veld, ik heb een opsomming gemaakt van de meest gestelde hulpvragen. Deze kun je hier bekijken.

Welke mogelijkheden voor een gesprek zijn er?

Je kunt gebruik maken van chat (zonder camera) of telefoon. Ik werk met de volgende chat programma’s: Skype, Signal, Telegram en Twitter. Ook is het mogelijk om via het platform FetLife een chat te starten.

Is Face to Face mogelijk?

Bij gebrek aan praktijkruimte bied ik dit niet standaard aan. Wanneer je de mogelijkheid hebt om je te verplaatsen naar Valkenswaard dan is wandelcoaching een optie. Woon je in de regio Valkenswaard/Eindhoven dan is er ook een mogelijkheid dat ik bij jou thuis langskom.

Geef je workshops?

Nee. Mijn coaching richt zich op het individu, mijn kracht als coach ligt in het voeren van individuele gesprekken.

Wat biedt een gesprek met jou als coach mij?

Een gesprek vergroot je inzichten, je krijgt van mij tools en kennis aangereikt waarmee jij jouw eigen balans kunt versterken. Aangezien het zeer persoonlijk is wat iemand uit een gesprek met mij haalt adviseer ik je om bij twijfel gewoon even contact met me op te nemen.

Ben je een Seksuoloog?

Nee. Ik heb een studie tot coach gevolgd. Ben je op zoek naar een seksuoloog kijk dan hier.

Bied je relatie coaching aan?

Mijn coaching kenmerkt zich niet als relatiecoaching zoals die het meest bekend is. Ik voer dus niet overwegend gesprekken met beide partners gelijktijdig maar richt mij op hen beiden via individuele gesprekken, aanvullend worden dan soms gezamenlijke gesprekken ingezet.

Je zet je best veel in op vrijwillige basis binnen de bdsm community, waarom is dat?

Omdat ik het belangrijk vind dat er geïnvesteerd wordt in kennis en inzicht omtrent bdsm zonder commerciële insteek.

Ken jij niet iemand in jouw netwerk waarmee ik bdsm kan gaan ontdekken?

Al begrijp ik dat dit ideaal lijkt, dit is niet hoe het werkt. Waar ik je wél mee kan helpen is hoe je je kansen vergroot om gelijkgestemden te ontmoeten en welke platformen hier geschikt voor zijn.

Karen Smits