Tarieven

Online coaching biedt vele voordelen, één ervan is dat de prijs laag kan blijven omdat zowel jij als ik ons niet hoeven te verplaatsen, een ander voordeel is dat het meer opties biedt om een afspraak te maken op een tijdstip welke jou het best schikt, dit maakt het ook mogelijk om op werkdagen in de avonduren een afspraak te maken.
Natuurlijk kan het zijn dat je de voorkeur geeft aan een face to face gesprek, je bent van harte welkom bij mij thuis, mocht je in de regio Valkenswaard wonen dan is het ook mogelijk dat ik bij jou/jullie thuis afspreek.Voor afstanden boven 10 km breng ik reiskosten in rekening. Face to face gesprekken zijn uitsluitend overdag tijdens kantoor uren mogelijk.

– Online Coaching € 30 p/u
– Face to face € 50 p/u
– Bezoek bij jou thuis (regio Valkenswaard/Eindhoven) 50 p/u (+ reiskosten)

* Tarief online coaching zaterdagen €45 p/u (op doordeweekse avonden geldt het normale tatief voor online coaching)
** Afspraken bij jou thuis of op andere locaties zijn alleen mogelijk in een straal van 30km rond Valkenswaard, reiskosten worden in rekening gebracht.
*** Prijzen zijn inclusief btw.

 

Betaling is mogelijk via bank overschrijving of Paypal. Je ontvangt een factuur via email, dit betekent dat dat je een werkend email adres op dient te geven vóór er een afspraak gepland wordt.
Heb je vragen over de opties en tarieven? Neem geheel vrijblijvend contact met me op.

Karen Smits

 

Comments are closed.