Tarieven & Beschikbaarheid

De kosten voor een gesprek bedragen  € 45 per uur. Ervaring heeft geleerd dat in een eerste gesprek vaak al voldoende handvaten worden aangereikt waarmee iemand direct aan de slag kan of baat bij heeft. Ik werk niet met trajecten, als cliënt heb jij zelf de regie in handen omtrent de frequentie van onze gesprekken. Mocht het zo zijn dat een hulpvraag nog niet helder is dan brengen we samen de hulpvraag of vragen in kaart, vanzelfsprekend geef ik aan of ik je kan helpen met jouw hulpvraag. Mocht het zo zijn dat ik denk dat een andere vorm van hulpverlening of hulpverlener beter bij jou past dan zal ik dit uiteraard aangeven.

Samenvatting via email en/of huiswerkopdrachten

Cliënten ontvangen na het gesprek een korte samenvatting via email waar de hoofdlijnen van het gesprek benoemd worden. Soms geef ik een huiswerk opdracht mee, de uitwerking hiervan wordt via email verzonden. Dit is allemaal inbegrepen in de prijs.

*** Prijzen zijn inclusief btw
Betalen kan zowel vooruit als achteraf, een tweede gesprek vind uitsluitend plaats wanneer het eerste gesprek betaald is. Zorg voor een werkend email adres en controleer je spam map wanneer je een gesprek aangevraagd hebt via het contact formulier.

Goedkopere optie

Heb je dringend hulp nodig maar is mijn tarief te hoog voor je dan bied ik de optie om coaching via email te doen, het voordeel hiervan is dat het niet gebonden is aan een specifieke tijd, het nadeel is dat er geen directe wisselwerking is. Het tarief dat ik hiervoor reken is 25 euro per mailsessie, een mailsessie bestaat uit een aantal inhoudelijke mails van jou (hoe meer je deelt in je emails des te uitgebreider en meer inhoudelijk kan ik reageren) en een inhoudelijk antwoord van mij. Het is een kort traject, soms stel ik eerst wat vragen via email zodat ik een zo uitgebreid mogelijk (en inhoudelijk) antwoord kan sturen. Wanneer je mijn inhoudelijke antwoord hebt ontvangen is dat tevens het einde van de mailsessie, natuurlijk kun je dan nog wel vragen stellen mocht iets niet helder zijn, ik waak er wel voor dat er dan nog veel heen en weer gemaild wordt omdat in elke mail die ik stuur tijd geïnvesteerd wordt en ik deze beperkt kosteloos in zet.

Vergoeding Zorgverzekering

Wanneer je een aanvullende verzekering hebt dan kun je de kosten van deze coaching uit je aanvullende verzekering betalen. Er is geen verwijzing nodig van een huisarts (voor zowel vergoeding als gesprek met mij).

Beschikbaarheid

Afspraken voor online of telefonische gesprekken zijn mogelijk op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag overdag tussen 11.00u en 15.30, op maandag, dinsdag en woensdagavond is het mogelijk om 20.30. Er zijn geen wachtlijsten, doorgaans kun je binnen een aantal dagen of week terecht.
Wil je liever face to face neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Mogelijkheden voor contactloos gesprek

  • Online (zonder camera) via een chatprogramma’s. Ik gebruik bij voorkeur Signal, ook Skype is mogelijk, de chatfunctie van FetLife is eveneens in te zetten. Heb je een voorkeur voor een programma dat er niet bij staat dan kun je dit altijd aangeven.
  • Telefonisch
  • Email

Liever Face to Face?
Natuurlijk begrijp ik dat er mensen zijn die de voorkeur geven aan een persoonlijk gesprek. Vanwege gebrek aan (betaalbare) praktijkruimte kan ik cliënten niet zelf ontvangen. Wel bied ik de mogelijkheid van een thuis consult wanneer je in een straal van 25 km rond Valkenswaard woont. Ik breng dan alleen reiskosten in rekening (niet de reistijd).
Met goed weer is wandel coaching ook een optie. Kortom heeft face to face voor jou prioriteit neem dan gerust contact met mij op zodat we samen de opties kunnen bekijken.

Heb je vragen of weet je niet zeker of ik iets voor je kan betekenen?
Neem dan vrijblijvend contact met me op, ik beantwoord graag jouw vragen om jou zo te helpen te bepalen of ik iets voor jou betekenen kan. Een eerste kennismakingsgesprek duurt ongeveer een half uur en is kosteloos, natuurlijk kun je ook contact opnemen met korte praktische vragen over mijn werkwijze of tarieven.

Karen Smits

Terug naar boven