Tarieven

Afspraken kunnen gepland worden op maandag, dinsdag of woensdagen overdag, en in de avond op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag (tussen 20.00u en 22.30u). Het gaat hier om online coaching, telefonisch is ook een optie voor de reguliere coaching (niet voor Coaching on Demand).

– Reguliere Coaching € 35 per uur (dit is inclusief huiswerk opdrachten)
– Coaching on Demand € 55,- (eenmalig bedrag)

*** Prijzen zijn inclusief btw

Wanneer je kiest voor Coaching on Demand dien je vooruit te betalen, dit kan via PayPal of bank overschrijving (geef in het formulier hieronder aan wanneer je een betaal verzoek voor bank overschrijving ontvangen wil.)
Zodra je betaling ontvangen is wordt er een gesprek ingepland, doorgaans is dit binnen enkele (werk)dagen.
Kies je voor Reguliere Coaching dan kun je achteraf betalen, een tweede gesprek vind uitsluitend plaats wanneer het eerste gesprek betaald is.
Zorg voor een werkend email adres en controleer je spam map wanneer je een gesprek aangevraagd hebt.

Je kunt via het formulier hieronder een gesprek aanvragen, heb je vragen over de opties, tarieven of mijn werkwijze? Neem dan geheel vrijblijvend contact met me op.

Karen Smits

Je kunt voor Coaching on Demand direct betalen via PayPal (of creditcard). Wil je via bank betalen? Geef dit dan hieronder aan en je ontvangt een betaalverzoek via email.
Hierboven kun je in het kort jouw hulpvraag omschrijven of een toelichting geven op wat het is waarin je hulp zoekt.(dit is niet verplicht). Weet je niet goed wat jouw hulpvraag is dan is dat geen probleem, tijdens een eerste gesprek zullen we dan samen gaan inventariseren wat jouw hulpvraag is.

Comments are closed.