Tarieven

Online coaching biedt vele voordelen, één ervan is dat de prijs laag kan blijven omdat zowel jij als ik ons niet hoeven te verplaatsen, een ander voordeel is dat het meer opties biedt om een afspraak te maken op een tijdstip welke jou het best schikt, dit maakt het ook mogelijk om op werkdagen in de avonduren een afspraak te maken.
Natuurlijk kan het zijn dat je de voorkeur geeft aan een face to face gesprek, in dat geval kun je ervoor kiezen dat ik bij jou/jullie thuis langskom (wanneer je in de regio Valkenswaard woont), of we spreken af op een andere locatie (helaas beschik ik niet over een geschikte gespreksruimte, zou ik deze huren dan zou dit de prijs enorm opvoeren), soms geeft iemand voorkeur aan wandelen en praten. Geef dit gerust aan.

  • Online Coaching – 25 euro per uur
  • Email Coaching – 25 euro per email sessie (omvat 2 inhoudelijke emails van jou en 1 inhoudelijk antwoord van mij)
  • Telefonische Coaching – 25 euro per uur
  • Bezoek bij jou thuis (regio Valkenswaard) – 40 euro per uur
  • Andere locatie of wandel coaching (regio Valkenswaard) 40 euro per uur

* Prijzen zijn inclusief btw.
Afspraken bij jou thuis of op andere locaties zijn alleen mogelijk in een straal van 30km rond Valkenswaard, reiskosten worden in rekening gebracht.

Betaling is mogelijk via bank overschrijving of Paypal. Je ontvangt een factuur via email, dit betekent dat dat je een werkend emailadres op dient te geven bij aanvang van een coachings gesprek.
Heb je vragen over de opties en tarieven? Neem geheel vrijblijvend contact met me op.

Karen Smits

 

Comments are closed.