Thema’s

Het is een breed veld waarin ik als coach begeleiding bied, ik heb geprobeerd deze terug te brengen tot een paar kernwoorden. Klik op de links om uitgebreide informatie te bekijken over een speficiek thema.

Mijn specialiteit ligt o.a op het gebied van Seksualiteit & Intimiteit en Verschil in Verlangen. Van 2002 tot heden ben ik als vrijwilliger verbonden aan een online platform dat ruimte biedt aan gelijkgestemden om te praten over de gevoelens en beleving van bdsm. In 2006 ben ik mij beroepsmatig gaan profileren als Coach Seksueel Bewustzijn, waarbij de focus vooral ligt bij bieden van begeleiding in de acceptatie van bdsm gevoelens. Daar waar voor een deel dit een vijftig tinten grijs toevoeging is kan het voor anderen zo verweven zijn met hun persoonlijkheid dat zij moeite hebben balans te vinden, in zichzelf, in de relatie en soms ook in hun leven. Als kink aware professional ben ik bekend met de wisselwerking en bied ik zonder veroordeling begeleiding om te komen tot een (sterkere) balans met deze verlangens.

Contact & Vragen

Twijfel je of ik als coach iets voor jou kan betekenen? Neem ook dan contact met me op, samen kunnen we kijken naar wat jouw hulpvraag is en of ik hierin iets voor jou kan betekenen. Hier zijn geen kosten aan verbonden.